welkom lieve Arthur!

by - 21:41

Mijn nichtje is bevallen, van een zoontje, Arthur. Zo een leuk ventje! Onlangs was het babyborrel, spartelen dat dat ventje kan! Zalig om te zien. 

Ik maakte eens het wikkeldeken uit stof voor durf het zelvers, om lieve Arthur in te wikkelen. Buitenkant een stofje van de soldeur, binnenkant een schaapke, met witte fleece als tussenlaag (hij zal zalig zacht liggen). Schoon ventje he!


My niece gave birth to a baby boy recently, Arthur. What a lovely little boy! They gave a baby shower recently (here in Belgium, we give a baby shower after the birth, a gettogether for family and friends, where we give presents, eat pie, drink coffee and cava and enjoy each others compagnie). I made a butterfly shaped blanked from this book. 

Isn't he lovely?


Intussen is mijn eigen boek binnen bij de uitgever, nu is het wachten op de layout, ik ben héél benieuwd. De foto's zijn alvast prachtig, ik kan jullie jammergenoeg nog niks tonen maar ben o zo benieuwd naar jullie reacties! Hoop dat jullie het goed zullen vinden! Ook Lieve van Piekewieke stond model, ze heeft een roeping gemist volgens mij!

Het was een hele klus om het te schrijven, keihard werken, maar ik ben tevreden over het resultaat. Nu eindelijk wat "huiswerk" inhalen, en wat blogposts schrijven! Ik heb nog wat goed te maken op dat vlak he.. Maar ik ben mijn schade op naaivlak bijzonder goed aan het inhalen! To be continued...

In the meantime, I sent my sewing book to the publisher to shape it up with a nice layout. I'm very curious how it will turn out and wether you'll like it! To be expected in september..

You May Also Like

10 reacties

 1. Heel benieuwd naar dat boek, maar ondertussen ook al fan van Arthur in zijn luchtballonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dat stofje is plezant, zacht zal hij alleszins liggen!
  En naar je boek... blij dat het ligt te layouten ;). En zo zo zo benieuwd naar het eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben eens curieus. Nog eens een dikke merci voor het lezen zenne! Ik heb alles netjes aangepast. Ik hou u alleszins op de hoogte!

   Verwijderen
 3. Schattig wikkeldeken!
  Ook heel benieuwd naar je boek, heel spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige stof! Kijk uit naar je boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi deken!! Ik ben al heel nieuwsgierig naar je boek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei precies al een tijdje hier niet meer bij gelezen,wist niet dat er een boek van je op komst is!!Ben benieuwd hoe en wat,wanneer komt het uit?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeps, ook ik heb boeknieuws gemist?!
  Tell us more. :D
  Leuk stofje voor de wikkeldeken, lekker fleurig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gevonden, oehh, speciaal concept damesjurken, klinkt goed!

   Verwijderen
 8. Mooie wikkeldeken!
  Ik ben al heel benieuwd naar het boek.

  BeantwoordenVerwijderen