zomers kleedje, la maison victor en regendagen

by - 14:28

Dat het eigenlijk geen tijd meer is om zomergerief te posten. En dat ik eigenlijk nogal achter sta met posten. Dat wist ik al. Maar ik kon het niet laten deze foto's met jullie te delen. Het is een patroontje dat ik hier al gebruikte en waarvan ik deze zomer een grotere versie maakte. Intussen zijn er al plekken op die niet meer uitgaan, van dat buitenspelen niewaar :)

Deze zomer konden we ook eens vrij binnen in het Kortrijkse stadhuis. Daar moest er natuurlijk weer gehuwd worden. Het werd een modern huwelijk tussen twee vrouwen van minderjarige leeftijd, zusters dan nog, tss...

Ik ben intussen druk bezig met het overtekenen van een aantal patronen uit de laatste La Maison Victor. En jullie hebben nog een winterkleedje van mij tegoed. Maar eerst moet ik mijn man strikken om es een paar foto's te nemen. Want geef toe, een selfie voor een gans kleed te presenteren, dat doet het hem toch niet echt he.

Wisten jullie trouwens dat er zaterdagavond in Lotte Martens haar winkel een signeermoment is van het nieuwe boek van Elisanna en Fynn "mijn designertas"? Ik zou er graag naar toe gaan, maar de vent weet het nog niet... Nog drie dagen wachten, dan ligt het in de boekhandel. Ik ben reuzebenieuwd en heel erg fan van hun eerste boek.

Er volgt ook hier nog wat boekennieuws, maar dat is voor binnen een paar dagen! En nog een give away. Eerst nog wat prutsen met de camera. Stay tuned :)


You May Also Like

5 reacties

 1. Ja zeker, zomerse foto's moeten kunnen! Dan kunnen we nog wat mijmeren over de voorbije zomer (want het huidige weertje heeft ons dat veel te snel doen vergeten!).
  Nu weet jij hoe het hier gaat. Eerst mijn mails checken, dan de nieuwe blogposts ;)
  En nu weer een beetje werken ...
  Ik ben trouwens ook terug in actie aan het schieten (en zou ook nog wat naaisels moeten inhalen op mijn blog).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zomernaaisels moeten het hele jaar door kunnen, vind ik :) Mijn zomerkast hangt alvast veel voller dan de winterversie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier nog eentje die fan is van het eerste boek van de wel bekende tassen dames ;) en zolang de zomer schijnt mag dat nog van dat zomergerief!Ben benieuwd naar je andere creaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgende week staan er zomerse temperaturen op de planning heb ik vernomen. Dus laat maar komen die zomermaaksels.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk kleedje, echt zomers!
  En bij de boeklancering geraakt? Ik was er, misschien hebben we mekaar gemist?

  BeantwoordenVerwijderen