200 jurken: the booklaunch party was GREAT!

by - 01:00

Gisteren was het eindelijk zover: het booklaunch feestje en de blogmeet. En ik heb met volle teugen genoten van ieder moment.

Het was lang zoeken naar een geschikte locatie. Maar het Viva Sara Kaffee was perfect.
Gezellig, ruim en verwelkomend. Dat Wild van Stof er met een stoffenstand en prachtige stoffen stond maakte het allemaal nog mooier. Bernina sponsorde met goodie bags, ItisI, Soldeur, Look Nice, Nominette en Prym deden ook nog een spreekwoordelijke duit in het zakje. Ik was  bloednerveus voor de speech, maar ook die was vlugger voorbij dan gedacht.

Ik was aangedaan over de moeite die sommigen gedaan hadden om er bij te kunnen zijn, sommigen kwamen zelfs van Limburg. Ik heb drie kinderen en ik weet, op een vrijdagavond, of je nu ver of dichtbij woont, is het niet simpel om je agenda vrij te maken. En om zo omringd te zijn door zoveel vriendinnen en leuke mensen, zoveel gelukwensen, proficiats en schouderklopjes te krijgen na die maandenlange inspanningen, het doet wat met een mens.

Ik hoop dat iedereen die er bij was evenveel genoten heeft als ik. Ik wil vooral iedereen die al enige reactie naliet op mijn blog, instagram of face to face oprecht bedanken voor de moeite en het enthousiasme.

Mijn excuses als ik wat stoefferig overkom, ik ben gewoon nog niet helemaal afgekikt van de euforie :)
Mijn prachtige modellen!! 

Speech 


 Bedankt iedereen!You May Also Like

46 reacties

 1. Ik was er één van die helemaal uit Limburg kwam maar het was oh zo de moeite. Eerst en vooral om de lancering van het boek mee te mogen vieren maar ook voor de vele leuke ontmoetingen. Proficiat Evelien en bedankt voor de uitnodiging. Ik schreef ook verslagje op mijn blog.
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  www.koekjehaakjemaakje.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Els, bedankt voor je leuke post! En voor je aanwezigheid!

   Verwijderen
 2. Het zag er heel geslaagd uit! Ik ben heel benieuwd naar je boek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was inderdaad geslaagd. Ik ben blij dat ik erbij mocht zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel blij dat ik je eens in het echt gezien heb! Het was een leuke ontmoeting met zo een vrolijke madam als jij!

   Verwijderen
 4. Mooie avond, blij dat ik er op de valreep bij kon zijn! Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn eerste blogmeeting. Ik vond het superplezant! En ja,de setting was perfect, een mooie reclame voor Kortrijk!
  En nu kriebelen mijn vingertjes om al eens een jurk te maken! Kon ik er ook maar een pakje tijd bij kopen ... maar ik zal er echt eens keihard naar zoeken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, vond ik nu ook es se, van die setting. Ik hoor het wel via Kathleen als er een kleedje van onder uw machien gerold is :) Ik kijk er al naar uit!

   Verwijderen
 6. Oei, ik ben de goodiebag vergeten! Maar ik ben natuurlijk wel naar buiten gegaan met een hoopje herinneringen :) Ik heb er ook heel erg van genoten, het was een geslaagd feestje, Evelien! Ik moest er al snel vandoor om de trein terug te halen, maar die paar uurtjes in Kortrijk waren de reis waard :) Nog eens proficiat met je boek! (dat ik op mijn verlanglijstje heb gezet, dan weet ik meteen wat te vragen aan Sint-Maarten en de kerstman :) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt sjiek dat je zoveel moeite gedaan hebt om er bij te zijn (zeker met de moeite erbij om weer thuis te geraken). Ik heb intussen al veel in je boek gelezen (het ligt op mijn nachtkastje) en kijk iedere avond nog eens naar de foto van die héérlijke pannenkoeken met het voornemen dit weekend er ook te maken. Ik vond het tof dat je er bij was!!

   Verwijderen
 7. Wat geweldig om op je eigen booklaunch te zijn! Ik ga m bestellen, kijken wat voor moois je hebt geschreven. Geniet nog lang na van de euforie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laat maar weten wat je er van vond! Veel plezier ermee!

   Verwijderen
 8. Ik heb hier en daar al een blogje gelezen over je booklaunch/party en ben super nieuwsgierig naar het boek.Staat op mijn verlanglijstje ;) Het ziet er heel gezellig uit daar in Kortrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. was het ook :) Spijtig dat je er niet bij kon zijn! groetjes!

   Verwijderen
 9. Het was een geweldig leuke party! Heel blij dat ik erbij mocht zijn, genoten van alle gezelschap en gelijkgestemde zielen! En je boek, het kriebelt om eraan te beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het kriebelt moet je.... naaien! Benieuwd naar het resultaat van je kriebels :)

   Verwijderen
 10. Het werd een zeer aangename avond met leuke ontmoetingen. Aanvankelijk had ik de bedoeling het boek te vragen voor de feestdagen maar na het aanschouwen van zoveel prachtige jurken kon ik niet wachten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Groot gelijk :) Heel blij jou eens gezien te hebben! Nu heb ik een gezicht bij de reacties in het vervolg. Bedankt om altijd zoveel te reageren, ik zei het al, dat doet veel plezier :)

   Verwijderen
 11. Zag er super uit!!! En nu succes met je boek!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He, ik heb jullie gemist hoor! Ik had een mailtje gestuurd maar geen reactie gekregen. Bedankt voor je wensen! (aan iedereen die dit leest, Ann & zus waren ook tester!)

   Verwijderen
 12. Dat zag er de moeite uit. Terecht dat je blinkt van trots!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks, you flatter me! Trouwens: uw KCW broek is de max!

   Verwijderen
 13. Wat geweldig geestig dat jij ons allemaal uitgenodigd hebt, het was een fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey madame Khadetjes, gij mocht nu toch echt niet ontbreken he! Hopelijk nog goed thuis geraakt! Blij van u nog es gezien te hebben (aan iedereen: mevrouw K heeft getest, gesuggereerd, gelezen en bijgestaan, duizendmaal dank!)

   Verwijderen
 14. Zoals An_nononsonsmons al zegt: je mag terecht trots zijn!!! Je booklaunch zag er super uit! Proficiat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Proficiat, ik wens je heel veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Bedankt voor de topavond! Het was de moeite om zo ver voor te rijden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! En het was zo snel voorbij! Bedankt voor de lange rit te maken, doet mij veel plezier!

   Verwijderen
 17. Bedankt voor de uitnodiging, ik heb ervan genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ha, blij dat te horen! Ik heb trouwens precies een prachtige Jackie gespot bij Mon Depot... ring a bell?

   Verwijderen
 18. Ik doorbladerde het boek ondertussen al verschillende keren en ... je hebt echt prachtig werk geleverd !!! Een hele dikke merci daarvoor !!! Nu is het alleen nog maar aan mij om er dé perfecte jurk uit te stikken, he !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik zei het al, en aan mij om een passend hoedje te kopen :) Bedankt dat je het zo leuk vond! En dat stikken van een perfecte jurk, ik heb zo een gevoel dat dat bij jou wel in orde komt :)

   Verwijderen
 19. Natuurlijk mag je trots zijn, je boek is echt super mooi. Ik heb mijn zinnen gezet op de TiRoKiMa en mijn mama gaf haar bestelling ook al bijna door :-) Bedankt dat ik erbij mocht zijn, het was heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Mieke, tof! Heel leuk te horen wat je gaat maken, superbenieuwd naar het resultaat!!

   Verwijderen
 20. zo spijtig dat ik ergens anders moest zijn... dag er super wijs uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik vond het ook spijtig, had de madam achter de populaire workshops wel es willen ontmoeten :) (en het was vree wijs :)

   Verwijderen
 21. Wauw! Proficiat, dat ziet er super uit... was vast erg gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gisteren het boek gekregen als verjaardagscadeau, vandaag al direct aan de slag gegaan. Wat een fantastisch boek met moderne kleedjes! Ik ben fan!
  Kan ik hier ook een vraag stellen i.v.m. de kapmouwtjes? Er zou daar een armsgatbeleg voor gebruikt moete, worden, maar kan het zijn dat dit niet op het patroontje staat? Alvast bedankt voor het fantastisch mooie boek en de hulp ! :-)

  .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Ruth, je mag gerust hier je vragen stellen of mij een mailtje sturen! Het armsgatbeleg staat op patroonblad 4 (lichtblauw) en heet mouwbeleg. Veel succes en ik ben reuze benieuwd naar je resultaat, een foto zou mij blij maken :)

   Verwijderen
 23. Ik heb me in december jou boek aangeschaft en heb er nog geen minuut spijt van gehad. Man man wat een inspiratie krijg je als je in het boek bladdert. Na jaren niet meer te hebben genaaid begon ik aan een kleedje voor mijn tiener dochter! opdracht super geslaagd en dochter enorm tevreden! Volgende kleedje wordt er eentje voor mezelf hoor. Ik ga er nog heel veel uit maken.
  http://mijncreannick.blogspot.be/ hierop kan je meegenieten van het resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen