Naaiweekend

by - 17:17"Beste Juf Kathleen,
( en liefste volgers natuurlijk!)

Het is hier heel leuk in Beernem op naaiweekend. We hebben al veel gestikt en geknipt. En gebabbeld en gesnoept. Uw naam is nog maar 306 keer gevallen, vooral bij het bedenken van "alternatieve" uitvoeringswijzen. Het verenrokje is al geknipt, de kottekes van Caroline zijn heel netjes gespeld en geknipt. Fabriek Sabine draait op volle toeren en Maaike haar tasjes zijn heel mooi. Lut en Ann zijn bezig aan een mooi kleedje en Lucrese, Elien en Els zijn ook druk in de weer. We worden hier echt in de watten gelegd!
Er volgt zeker nog een uitgebreid verslag!

Groetjes van ons allemaal (en veel beterschap)!"

You May Also Like

2 reacties

 1. Heerlijk!
  Knippen, spelden, naaien, overlocken, strijken, elkaar helpen, tetteren, knabbelen, de brokjes met de tong verwijderen,... ja, bekijk de foto's maar eens goed!
  Ik hoop dat er ook al 306 keer een aanvaardbare oplossing kwam, natuurlijk, daar ben ik van overtuigd! Een knap team, ik weet dat jullie elkaar volledig aanvullen en elkaar kunnen helpen. Halfweg nu, morgen opnieuw een extra duw en dan héél tevreden naar huis, SUCCES.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie het al, jullie zijn heel vlijtig! Benieuwd naar de vele resultaten!!! Vanavond al te zien? Geniet er daar nog allen van!
  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen