beam me up daddy

by - 11:33

Het zal u niet ontgaan zijn maar zondag was het vaderdag. De oudste zoon zorgde voor de kroonkurkmagneetjes, de oudste dochter voor een lekkere pizza (gelukkig niet gewacht tot zondag om die op te eten), de jongste had een snor gemaakt. Mama had net als de kindjes iets geknutseld. Een pyjama. Zonder versje welliswaar. 

Sunday was Fathers Day here in Belgium. The kids made a gift, and so did mum. I promised my husband some new PJ's (about a year ago). My husband stubbornly did'nt want to buy any new PJ's until I made him some. This weekend I finally got to it (the holes in his old PJ's just got to big to ignore it any longer). I thought the fabrics matched great together and a slash would add something extra to it. I totally forgot about Star Trek, until I got it finished. But hey, he likes it!




Ik beloofde mijn man al enige tijd geleden (lichtjes uitgedrukt) dat ik eens een pyjama voor hem zou maken. In november op naaiweekend deed ik al een poging maar die bleef net als de rest steken wegens nog andere plannen (jip, het boek).




Maar mijn man had een tactiek: "ik koop geen nieuwe pyjama meer want ge ging er enen maken voor mij". Tot op de draad versleten is geloof ik de goeie uitdrukking die bij zijn oude pyjama past. "Lekker luchtig" heet dat dan.



Ik dacht een mooie combinatie gevonden te hebben met die twee stofjes. En dat een schuine lijn er dynamisch zou uit zien. Aan Star Trek had ik nog niet gedacht, tot ie af was, dan was er geen ontkennen meer aan. Moh ja, 't is eens wat anders he :)



Het T shirt patroon is erg leuk om maken. Heel snel klaar en de maten kloppen. Ik heb enkel aan de onderkant en de armen een stuk moeten toevoegen (ik heb nogal een lange man). Ga ik nog eens maken!

En, waarmee werden de papa's bij jullie gelukkig gemaakt?


Stof: stoffenspectakel 
T shirt patroon: Tour T shirt van LMV




You May Also Like

7 reacties

  1. Bedankt! En, wat kregen de papa's bij jullie?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He! Deze had ik gemist! Hij is er echt mooi mee! Beter dan uw pyjama ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. past maar op, als we samen in het rusthuis zitten en gij begint te missen dan leg ik hem stiekem in uw kastje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hier ook net stof geknipt voor een tour pyama.. Gebruikte je een patroon voor de broek of gewoon zelf getekend?

    BeantwoordenVerwijderen