booklaunch party boek 3: 200 rokken en broeken

by - 22:13

Vrijdagavond vierden we feest. Boek 3, 200 rokken en broeken gedoopt, is af, gedrukt en ligt al her en der in de boekhandel. En we hebben dat uiteraard gevierd met een hapje en een drankje!


De uitgever heeft deze keer erg haar steentje bij gedragen, Anne Mouton van uitgeverij Lannoo zorgde voor alle organisatie, wat een verademing! Ik zorgde zelf voor de hapjes, zij voor de locatie, de drank, de banner (nog steeds wat onder de indruk :) en alle contacten. Je kon je zelfs laten opmaken aan onze make up stand, waar Maité van Swenjo je van je mooiste kant liet zien (zij deed ook de make up voor het boek).

Nancy van "Madeline de stoffenmadam", stond ook klaar met haar team. Samen met Mon Depot hebben ze gesponsord met stof voor boek 3. Steun die zeer welkom was! Op de launch stonden ze met een prachtig stoffenkraam, iets wat het feest nog meer opfleurde. 1 nadeel, het was vlak naast mijn signeertafel, gans de avond zicht op zo een mooi aanbod, ik ben op het einde natuurlijk gezwicht voor een prachtig sweaterstofje, het zal hier wel nog te zien komen!


Mijn vader en schoonvader waren ook van de partij natuurlijk! (de moeders ook maar die zaten in de keuken, druk bezig met de hapjes!) Toch fijn om zoveel steun te krijgen!
Ah, mijn juf patroontekenen, Greetje! Een superjuf en ik ga haar erg missen!! (ik heb besloten alle hobby activiteiten even te pauzeren voor een jaartje, ik heb nu echt even wat rust nodig). Ook Hilde (met de bloemetjes, we zaten samen in de les patroontekenen), een super lieve dame, ga ik missen. Zij heeft ook besloten wat meer tijd te steken in haar andere grote passie, parels en juwelen, waarmee ze ook patronen zal uitgeven binnenkort! En misschien wel een boek? 


Dit snoepje kwam natuurlijk ook! Een van mijn jongste modellen, zoals bij dit jurkje hier.
Signeren hoort er natuurlijk ook bij. Ik probeer steeds een persoonlijk tekstje te verzinnen. En oh ja, het jurkenboek is intussen ook vertaald in het Duits en het Frans! Yey!


De testers waren er ook bij! Heel wat gekend volk, door de test ook heel wat fijne mensen leren kennen in het echt, hun blogs volg ik al een tijdje :)Mijn oudste dochter haar vriendinnetjes hebben met veel plezier de hapjes helpen eten ronddragen!

Marieke (dame met wie ik sta te praten) is de superlieve oprichtster van de facebookgroep "shirts uit 200 shirts" (onder andere, ook een creatieve duizendpoot voor wie er altijd nog wat bij kan :) En ze heeft intussen de nieuwe facebook groep "rokken en broeken uit 200 rokken en broeken" opgericht, ga zeker eens een kijkje nemen!

En nu begint het pas! Ik ben heel benieuwd naar de reacties van het publiek, en die van jullie natuurlijk! Superspannend!

Ik deed ook een heel speciale oproep, maar daar in de volgende blogpost meer over!

You May Also Like

12 reacties

 1. Zag er heel gezellig uit, jammer dat ik er niet bij kon zijn. En nu ben ik wel heel benieuwd naar die speciale oproep! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, soon my dear, soon! En wie weet zien we elkaar dan eens :)

   Verwijderen
 2. Het ziet er allemaal zo gezellig en tof uit,... ik proef opnieuw de sfeer bij het kijken naar de vele foto's! In gedachten was ik er wel bij hoor!
  Donderdag krijg ik het verslag!
  DIKKE PROFICIAT !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ik ga u zo missen! In gedachten ga ik er ook bij zijn donderdag!

   Verwijderen
 3. Oh, dat zag er een fijn feestje uit! Proficiat met je nieuwe spruit x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. merci! Ik ben erg benieuwd wat je van het boek zal vinden!!

   Verwijderen
 4. Kon er jammer genoeg niet bij zijn deze keer. Met je eerste spruit was ik er wel en dat was heel gezellig.
  Ik kijk er al naar uit om ook deze aan mijn collectie toe te voegen.
  Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thanks! Ja he, de eerste was ook super. Héél benieuwd wat je van kind 3 zal vinden :)

   Verwijderen
 5. prachtig!!!!
  veel plezier en geniet van alle positieve reacties. ik post alvast mijn creatie online vanavond.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet rr een superleuk feestje uit! En die rust heb je zeker en vast verdiend! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De Langhe Veronique17 september 2017 om 07:49

  na boek 1&2 kijk ik uit naar boek 3 (nog niet gevonden) maar ik hou het in de gaten..... dochters Freya en Hlin staan al klaar om het te mogen lenen.... (ZUCHT)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om de sfeer te verkennen door het oog van de fotograaf!
  Ik probeer snel eens werk te maken van één van de 200 rokken of broeken ...

  BeantwoordenVerwijderen