een babyjasje voor Isaac

by - 21:06Vanmiddag stond er een babybezoek op het programma. We trokken de Vlaamse ardennen in om Isaac een bezoekje te brengen (man wat een prachtige streek). Sommige baby's doen u twijfelen over een vierde kindje, zoals Isaac. Hij is drie maand oud en zijn lachje is om voor te smelten. Hij heeft zelfs tegen mij vertelt! (beretrots!)

Isaac is het zoontje van mijn beste en oudste (of is het langste? Hoe zeg je zo iets?) vriendin. Mijn beste vriendin van sinds mijn 10 jaar vermoed ik. Het kerkkoor, onder leiding van "Taf", ( ja hoor, toen al had ik noten op mijn zang :) daar moet het ongeveer begonnen zijn. We waren er veruit de jongste.

Later zaten we samen in de catechese. En daarna de scouts. Onze woelige maar prachtige jeugdjaren hebben we samen versleten. De eerste keer zat, een eerste lief, het eerste liefdesverdriet, ontelbare uren aan de telefoon, zwemmen in de vijver, fietsen, lachen en jong zijn.

We zijn elkaar tijdens de hogere studies uit het oog verloren. Maar op de belangrijkste momenten in mijn leven was ze er toch weer bij. Vrijgezellen, trouwen, babyborrels.

Ik heb met veel liefde dit jasje en rokje gemaakt. Voor die prachtige krullebol van een dochter en dat schattige knaapje van een zoon.. Bedankt Greetje voor alle mooie momenten!
patroon jasje: zo geknipt 1
patroon rimpelrokje: Mme ZsaZsa "Allemaal rokjes"

You May Also Like

3 reacties

  1. Super mooi gemaakt!Ik heb zelf een rokje uit dat rokje wat ik graag draag in de zomer ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een geweldig idee om twee dingen te maken met hetzelfde stofje... perfect

    BeantwoordenVerwijderen