patroontesters gezocht!

by - 18:54Met heel veel vreugde en serieuze kriebels in de buik kan ik jullie meedelen dat in september een nieuw naaiboek zal uitgebracht worden waarvan ik mezelf auteur mag noemen! In samenwerking met uitgeverij Lannoo werken we momenteel aan een naaiboek voor damesjurken. Ik ben razend benieuwd wat jullie er zullen van vinden, het zal nogal een speciaal concept zijn!

Maar eerst moeten de getekende patronen natuurlijk getest worden!Wie wil er testen?

Hoe gaat het te werk:

 • Laat onderaan een reactie na met je email adres of stuur me een mailtje ten laatste tegen vrijdag 27 februari 2015, graag met vermelding van je naai niveau (beginner of gevorderd, alle kandidaturen zijn welkom)
 • op 2 maart 2015 wordt op deze blog bekend gemaakt wie mag testen, we zoeken in totaal een tiental testers
 • Een afgedrukt exemplaar van het patroon en bijhorend stappenplan en uitleg worden per post aan de testers opgestuurd in de week van 2 maart 2015
 • tegen uiterlijk 14 april 2015 (mijn verjaardag :) dient de bijgaande enquête ingevuld en terug gemaild te zijn, samen met een drietal foto's van jouw versie van de jurk

En er valt wat te winnen ook!


Alle testers worden in september persoonlijk uitgenodigd op de launch party. 

De drie mooiste inzendingen ontvangen dan hun gratis exemplaar van het boek!Ja, ik wil deelnemen!


Laat dan hieronder snel je email adres na of stuur een mailtje naar sewbidoo@gmail.com!

Veel succes en zegt het voort, zegt het voort!!


UPDATE: er is zeker ook rekening gehouden met de grotere maten. De patronen gaan van maat 34 tot 50.

You May Also Like

44 reacties

 1. Leuk, ik doe graag mee... Ik stuur ff mail...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh! Patronen voor damesjurken worden hier op veel enthousiasme ontvangen! En wat spannend voor jou, een boek! Ik geef me dan ook graag op als tester (ik naai nu twee jaar en zit ergens tussenin van niveau). Je kunt me bereiken op khadetjes-at-gmail-dot-com.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In wil graag meedoen! Flaflinko-at-gmail-dot-com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooo, ik zou zooooo graag meedoen! Maar ik ben tegen de deadline maximaal een maandje bevallen, dus durf me niet engageren. Nuja, voor het vervolgboek dan misschien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe heel graag mee ... Ben wel geen pannelat dus misschien ook iets voor de wat molligere naaisters in petto ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil wel! Ik hoop dat er ook patronen bij zullen zitten voor de grotere maten? Anders zal het wat moeilijker gaan spijtig genoeg :( Ik naai nu al 2 jaar en heb al voor kinderkleedjes gemaakt en enkele volwassenkledij.
  Succes!! catjana.michielsens@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ook wel testen. Maar net als Catjana hoop ik dat er ook grotere maten bij zitten. Sinds een jaar of 5 naai ik, maar mezelf een gevorderde naaister noemen is wat overdreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mag ik ook meedoen? Ik ben een beginner en volg nu pas naailessen, ook graag voor rondere maatjes ;) Marta

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, een eigen naaiboek! Spannend! Ik test graag mee! Ik naai nog niet zo lang, maar het laatste jaar toch al heel wat voor mezelf gemaakt. Je kan altijd een kijkje nemen op mijn blog lilyenwoody.blogspot.be of me contacteren op sylviapintens@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mailtje verstuurd! Zou ook voor mij een leuk verjaardagscadeau zijn trouwens: mijn verjaardag valt op 16 april!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohh, klinkt zo spannend! Ik ben al even op zoek naar een passend patroon voor een jurk voor mezelf. Wie weet hebben jullie het wel :) Bij deze stel ik me graag kandidaat. lieve@piekewieke.be , mijn blog piekewieke.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waw, proficiat! Ik zie dat testen ook wel zitten! Ik naai al een aantal jaren, ben dus zeker geen beginner meer, maar ook geen expert. Ergens daartussen dus. Je kan me mailen op lielebeesjeblogt[at]gmail[dot]com. Ik kijk al uit naar je jurkenboek!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, een boek met damesjurken en laat ik nu net vier dames (mezelf incluis) in huis hebben. Oké mijn achtjarige meid past niet echt in dameskledij maar de rest wel ;) Ik naai nu ongeveer twee jaar dus ergens tussen beginner en gevorderde. Je kan mij bereiken via metimebyseija@gmail.com En mij realisaties kan je uiteraard bewonderen op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hier nog eentje die mee wil doen,ben nog geen jaar aan het naaien maar verleg graag mijn grenzen.Neem maar een kijkje op mijn blog om te zien wat ik al gemaakt heb:ikmaakhetzelfnu.blogspot.be en mijn mailtje komt er aan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ohhh leuk een nieuw boek voor dames! Ik ben beginner , ik naai nu ongeveer 2 jaar en ben verkocht! Ik zou het erg leuk vinden om mee te doen! Mijn mailadres is
  Mijnspiegelbeelden@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd, wat leuk een eigen boek! Ik test eventueel graag mee inspinration@gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Woepie, damesjurken... Ik stel dat maar steeds uit, helaas! Dit zou nu echt een 'schop onder mijn kont' zijn ;-) Ideaal voor het communiefeestje van de jongste zoon.
  ik naai ongeveer twee jaar (je kan de resultaten op mijn blogje zien) maar kleedjes voor mezelf heb ik nog maar enkel in tricot gemaakt! Ik sta open voor uitdagingen...
  Je mag/kan me contacteren op laurabdl@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ooooh ik ben op zoek naar een leuk jurkje voor deze zomer... ik naai al even, maar gevorderd vind ik een brug te ver... Op mijn blog vind je hier en daar wel wat voorbeeldjes.. Ik zou het super vinden om een van je patroontjes te testen! (anais.vandenholen@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik wil ook heel graag testen! Ik denk dat ik ondertussen wel tot de gevorde naaisters behoor... Mijn blog: madebyelke.blogspot.be (elkenys84 at gmail dot com)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hooooo, ik ben Super fan van speciale concepten. Mijn niveau kan je zien op mijn blog, Lieveke en zus. Mailen mag via info@lievekeenzus.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super benieuwd naar dat speciale concept! Ik wil ook graag testen want kleedjes hangen er nog niet genoeg in mijn kast. Ik noem mezelf 'intermediate' :) siskobymieke at gmail dot com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. ikke ook! ikke ook! Oh wat ben ik trots op jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hey hey, wij willen ook wel meedoen ... Denk dat wij (ik en mijn zus) tussenin zijn van niveau.. kijk anders eens op www.kinnekescloots.blogspot.be en mailen kan naar eefenfrits@gmail.com ... enneh ik kijk al uit naar het boek seg - speciaal dat klinkt vree interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. O ja, ik zou heel graag tester worden voor jouw boek! Ik naai nu bijna vijf jaar, dus word ik waarschijnlijk al bij de gevorderden gerekend :-)
  Ik ben heel benieuwd naar het speciale concept van je boek.
  Mailen kan naar piepow[punt]blogt[at]gmail[punt]com.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Een nieuw boek, en deze keer eens niet voor de kinders ;-) Zo goed!
  Ik stel me ook graag kandidaat! Zit ook ergens tussenin qua niveau, ik naai nu al een jaar of 4.
  Je kan me mailen op billiepop[punt]post[at]gmail[punt]com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Mij mag je ook mailen op woohoobydavina at gmail.com
  Niveau semi gevorderd, je kan altijd es naar mijn blog gaan kijken. X

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik wil graag meedoen. Ik heb al zo'n 4 jaar naaiervaring, maar maakte nog geen enkele jurk voor mezelf. Dit zou de ideale stimulans zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Patronen voor dames? Jeuj, tuurlijk wil ik testen, met drie kritische puberdochters met kleine damesmaten en dan mezelve kijk ik uit naar leuke draagbare modellen! Geen beginner meer. karla.vr@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hallo, dit lijkt mij zeer tof om te doen. Ik kom vaak fouten tegen in patronen waarvan ik niet snap dat die niet gevonden zijn. Dus ik zou het heerlijk vinden om eens aan de andere kant te staan en deze fouten te mogen verhelpen!

  Ik ben semi gevorderd. Op mijn blog kan je bij 'gemaakt' al enkele kledingstukken zien waar ik mee bezig ben. www.creastine.be

  Momenteel ben ik ook met een cursus kleermaakster bezig via het Centrum voor Afstandsonderwijs.

  Je kan mij bereiken op creastineblogt@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik hou wel van een uitdaging! En van kleedjes! ;-) Ik naai twee jaar en kan goed mijn plan trekken... Op mijn blog vind je een en ander terug! Ik stel me dus heel graag kandidaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. O super, een nieuw naai-/patronen-boek!! Daar kijk ik nu al hard naar uit!
  Ik zou anders wel graag mee testen :-) Mijn naaiskills kun je zelf hier beoordelen: http://fruitsdemere.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. ik zou mezelf bestempelen als een gemiddelde naaister, geen groentje maar ook geen pro

   Verwijderen
 33. Oh ik doe graag mee. Ik ben gemiddeld denk ik. Ik naai 2,5 jaar, maar vooral kinderkleedjes en te weinig voor mezelf... . je mag mailen op Katrien punt creemers at hotmail punt com!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Oh ik doe graag mee. Ik ben gemiddeld denk ik. Ik naai 2,5 jaar, maar vooral kinderkleedjes en te weinig voor mezelf... . je mag mailen op Katrien punt creemers at hotmail punt com!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Oh dat zou ik ook graag doen! Ik maak veel te weinig voor mezelf, daar moet verandering in komen! Je mag me mailen op: Katrien.creemers@hotmail.com. En nu duimen maar!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Zo leuk! Ik naai al een jaartje, tassen en vooral kleedjes voor mezelf, dus ik ben keibenieuwd naar je patroontjes! Je mag me mailen op aureliewelcomme at hotmail punt com!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Hai, sorry, ik merk nu eigenlijk dat het wel de bedoeling is dat je je maaksel zelf komt laten zien in september. Aangezien je in België woont zie ik dan toch van mijn deelname af, gezien de afstand... Groetjes, Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hai, sorry, ik merk nu eigenlijk dat het wel de bedoeling is dat je je maaksel zelf komt laten zien in september. Aangezien je in België woont zie ik dan toch van mijn deelname af, gezien de afstand... Groetjes, Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ik ben al ontzettend benieuwd naar het boek. Dus natuurlijk wil ik tester zijn!
  Ik heb binnenkort enorm veel naaitijd dus een jurk past zeker in de planning!
  ik ben eerder al een ietwat gevorderde naaister. (Vind dit moeilijk om over mezelf te bepalen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Superleuk! Ik stuurde een e-mailtje. En wens je alvast heel veel succes met dit spannend verhaal :) geniet er van! X

  BeantwoordenVerwijderen